skip to Main Content
Italjet Ascot vintage e-bike retro design, hippe trendy e-bike, stoere e-bike cruiser, hippe retro elektrische fiets, uniek design motor

Italjet e-bikes gunt jou en nog vele andere een unieke nieuwe e-bike. De e-bikes worden gekenmerkt door de passie voor innovatie, mechanica en de motoren. En wij bieden de kans om jouw eigen e-bike met Italiaans vakmanschap te leasen. Voor een vast bedrag per maand rijd je op een gloednieuwe e-bike van Italjet.

Lease je via je werkgever, dan kan je bij ons terecht voor een “Fiets van de zaak”. Met deze regeling rijd je al voor een paar tientjes in de maand onbezorgd op je unieke e-bike. Alles wat bij je e-bike komt kijken wordt namelijk voor je geregeld: Service, verzekering, onderhoud en reparaties. Op deze manier kom je nooit zomaar voor onverwachte verrassingen te staan.

Het leasen van e-bikes bij Italjet gaat via Fietslease Holland.

Fietslease Holland biedt leasepakketten waarin je als consument volledig wordt ontzorgd. Deze vorm van lease wordt ook wel operational lease genoemd en hebben een duur van 36- of 48 maanden. De leasemaatschappij koopt de e-bike en tijdens de periode van de lease, blijven zij ook eigenaar van de e-bike.

Er is ook een mogelijkheid om zakelijk je e-bike te leasen. Hierbij betaal je vaste bijtelling van 7 procent over de waarde van je leasefiets.

Bij het leasen van onze e-bikes kies je voor zorgeloos rondfietsen op een e-bike met karakter!

Hoe werkt het leasen van een e-bike eigenlijk? We leggen je dat hier uit. Je kiest met de nodige hulp de e-bike de bij jou past en die het beste aansluit op jouw wensen. Vervolgens laten wij jou de leaseprijs per maand weten op basis van de contractduur. Hierbij is er de keuze tussen een contract van 36- of 48 maanden. Fietslease Holland neemt dan de aanvraag in verwerking en geeft binnen 24 uur een terugkoppeling of de aanvraag is goedgekeurd. Na goedkeuring stemmen we de levering van de e-bike af en komt deze jouw kant op.

Fietslease Holland hanteert de volgende tarieven op basis van operational lease :

Looptijd operationel lease 36 maanden 48 maanden
Italjet Ascot Classic,Sport en One  €.166,95 €. 164,95
Italjet Ascot Adventure €. 191,55  €.188,95

Tijdens de leaseperiode lopen de servicebeurten en reparatie via Italjet e-bikes. Wij zorgen er dan voor dat jouw e-bike weer helemaal wordt opgeknapt! Op deze manier rijd je 36- of 48 maanden genieten van je eigen lease e-bike.

Deze service biedt Fietslease Holland jou!

  • Verzekering (schade en diefstal, zonder eigen risico)
  • 24/7 Europese pechhulp
  • Onderhoudsbeurten

Wil je een lease e-bike combineren met een leaseauto? Dan is dat mogelijk! Je kunt namelijk met een deel van je leasebudget die je voor een leaseauto gebruikt, inzetten voor jouw eigen lease e-bike. Wanneer je een lease e-bike aanschaft, vervalt wel de reiskostenvergoeding.

Heb je vragen? Bel dan naar 085 90 22 111, mail naar info@fietsleaseholland of kijk op www.fietsleaseholland.nl . Ook ben je welkom in de showroom van Italjet e-bikes nl.

Wettelijke regelingen:
Werknemers die via de werkgever een lease e-bike kunnen leasen, worden meegeteld voor de bijtellingsregeling. De lease e-bike kan zowel voor privé als woon-werkverkeer worden gebruikt. Ook wanneer u als werknemer besluit om de lease e-bike alleen te gebruiken voor het woon-werkverkeer telt de bijtellingsregeling. Wat houdt de bijtellingsregeling in? Jaarlijks betaalt u 7% bijtelling over de consumentenadviesprijs (fiscale waarde) van de lease e-bike. U kunt ook besluiten om bij het afsluiten van het leasecontract een deel van de consumentenadviesprijs te betalen. Dit heeft mogelijk een positieve invloed op de uiteindelijke leaseprijs.

Kijk voor meer informatie op deze pagina van de belastingdienst : Fiets van de zaak.

Back To Top